Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Scooterbestuurder ernstig gewond na botsing Vlissingen

Toegevoegd: 21-05-2022, 22.19 uur
Foto 3 van 12

Foto'sReageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Joris (22-5-2022 om 21:52)
@Emergo: Schade aan de auto zit aan rechterkant dus uw goedpraterij is gelijk doorgeprikt. Scooter reed op het fietspad tegen de verplichte rijrichting in. Eenvoudig te concluderen op basis van de foto's bij het artikel. En zoals @Gevaarlijk ook opmerkt: De aantallen donkere en witte Golfjes met donkere ruitjes neemt flink toe in de avonduren in Vlissingen, rondje racen vanaf Rooseveltlaan, stukje Nieuwe Vlissingseweg, Sloebrug over en volgas richting Vlissingen-Oost over de N662.
Liz (22-5-2022 om 16:47)
Bestuurder van personenauto bleef 'fysiek' ongedeerd, zou vollediger zijn. Zo'n ongeluk de bestuurder mentaal niet ongedeerd laten, lijkt mij.
Gevaarlijk (22-5-2022 om 12:40)
Gevaarlijke plek. Het lijkt me een goed idee om hier een viaduct of een brug te maken voor fietsers e.d. of tenminste een aantal stoplichten en extra verkeersdrempels en flitspalen en politie in burger. @Jumbo Ja ik zie nog steeds vaak savonds een witte en donkere golf straatracen, door vlissingen
Emergo (22-5-2022 om 11:21)
Knap dat iemand op basis van de foto kan opmaken dat de scooterrijder van rechts kwam. Voor het zelfde gelsd is de scooter na de aanrijding door de botsing rondgedraaid.
Buurtbebewoner (22-5-2022 om 09:00)
@Grote Smurf en Joris, Dit is hier wekelijkse kost, meestal kleine aanrijdingen, soms groot genoeg voor alle toeters en bellen. Wel ben ik het met je eens dat ze hier alle kanten op scheuren, en dat is niet alleen op het fietspad, deze figuren scheuren ook bij ons door de brandgangetjes. Tevens wordt de bloemenlaan ook als racebaan gebruikt en maar zelden dat er een auto stop bij de stop streep.
Brilsmurf (22-5-2022 om 06:36)
Men wil dat er wat aan het kruispunt gaat gebeuren maar of het beter word denk ik niet als men vaak doorrijdt en met hoge snelheid rijdt en niet afremt wordt het niet veiliger, men hanteert hen eigwn regels waar ander geen rekening mee houdt. Er word gevlogen en gas loslaten kennen ze niet. Als er onverwachts wat aankomt zie je rijd te nemen om te hendelen.
Cookie-instellingen beheren