Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 23 km

Scooterbestuurder ernstig gewond na botsing Vlissingen

Toegevoegd: 21-05-2022, 22.19 uur
Foto 3 van 12

Foto'sReageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Grote Smurf (22-5-2022 om 00:38)
@Joris, klopt, ik zie het nu ook nu er betere foto's beschikbaar zijn. Dik een week terug was er een BMW rijder in de President Roosenveltlaan die ook al aan het spookrijden was en hard crashte. En motoren die zo nu en dan burnouts doen en die scooterrijders doen ook maar een dot. Tja en die opvallende politiewagens hebben ze natuurlijk zo in de gaten. Ook als er wordt gedeald. Het zou mooi wezen als de politie wat meer undercover zou gaan in deze buurt.
bram (22-5-2022 om 00:33)
President Rooseveltlaan. Moeilijke kruisingen. Ga maar via de Bloemenlaan naar de Gamma, dan weet je genoeg. Verkeer van alle kanten, plus weg versmallingen. Fietsers, brommers, autoverkeer enz. Wat de oorzaak ook is, ik wens beide partijen dat alles goed wordt opgelost en dat de gewonde scooterrijder maar gauw herstelt.
Jumbo (22-5-2022 om 00:29)
Hopelijk loopt het goed af .. Zijn wel een paar scooterrijders in Vlissingen en wat bestuurders met (opvallend vaak) witte golfjes die Ik wat minder goed herstel toewens mochten hun een keer een ongeluk krijgen , wegens echt asociaal rijgedrag .
Onderzoek (21-5-2022 om 23:59)
sterkte voor de betrokkene
Joris (21-5-2022 om 23:39)
@Grote Smurf: Gezien de foto's is het een gevalletje tegen het verkeer in rijden van de scooter. Als automobilist reken je daar niet op scooters van rechts. En wat de snelheid betreft: De Rooseveltlaan behoort in de avonduren tot de Walcherse Speedway en is het afgesproken wegracen daar. Iedereen weet het, iedereen ziet het, behalve de politie.
Grote Smurf (21-5-2022 om 23:03)
Wat een vervelend ongeval weer. Veel sterkte voor alle betrokkenen. Dit soort ongelukken kunnen voorkomen worden als scooterrijders leren om er niet altijd maar vanuit te gaan dat een automobilist wel stopt of blijft staan op een kruising. Met andere woorden, vaart minderen. Maar helaas scheuren ze vaak met een bloedgang over kruisingen en dan denk je echt van, die is levensmoe. Een keer gaat dat fout want een automobilist kan ook een fout maken of zelfs onder invloed rijden. Ik hoop dat het slachtoffer dit overleefd en er weer bovenop komt. De bestuurder van de auto ook sterkte toegewenst met dit vreselijke drama.
Cookie-instellingen beheren