Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 18 km

Vrouw vermoedelijk overgoten met zuur in Burgh-Haamstede

Toegevoegd: 22-05-2022, 23.05 uur - Update: 23-05-2022, 01.23 uur
Door: Eugène Harthoorn

BURGH - HAAMSTEDE - In een woning aan de Sluispad in Burgh-Haamstede is vanavond een vrouw gewond geraakt nadat zij overgoten is door een vermoedelijk zuur. De politie stelt een onderzoek in.


Omstreeks 22.30 uur werden meerdere ambulances naar de woning gestuurd. Toen de hulpdiensten ter plaatse kwamen , bleek dat er een vrouw was overgoten door een vloeistof. De politie vermoed dat het om een zuur gaat. Daarnaast kwam het Mobiel Medisch Team vanuit Rotterdam ter plaatse om medische bijstand te verlenen. De gewonde vrouw was aanspreekbaar. Na behandeling is het slachtoffer onder politiebegeleiding, per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. In de woning was ook een kind aanwezig. Deze bleef ongedeerd en is opgevangen door hulpverlening.

Het incident heeft vermoedelijk plaatsgevonden in een relationele sfeer. De verdachte is in beeld bij de politie. De relatie tussen de betrokkenen wordt onderzocht.  De politie zal samen met de Forensische Opsporing onderzoek uitvoeren naar de vloeistof en het incident. Tijdens het onderzoek is een gedeelte van de straat afgezet.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ditje (25-5-2022 om 22:20)
@timsalabim Respect!!!!
@ Timsalabim (25-5-2022 om 18:08)
Timsalabim, je slaat de spijker keihard op zijn kop, respect voor je antwoord!
Krrokus (25-5-2022 om 07:28)
@Timsalabim: exact! Wees trots op de blanke cultuur, of wat daar nog van over is!
Timsalabim (24-5-2022 om 11:18)
Dat overgieten met zuur is in de landen waar dat, volgens jullie “hoort”; ook gewoon keihard verboden hoor… En wat is “blanke cultuur”? Slaven houden, dingen jatten en eigen maken van anderen volken en alles “eng” vinden en demoniseren wat een andere huidskleur heeft? Is dat het?
Witte (24-5-2022 om 09:20)
Allemaal een beetje waar , waar ik op zinspeel is dat dit soort gedrag met zuur niet direct uit onze (blanke) samenleving komt . Wij waren meer van heksen verbranding en foute vrouwen kaal scheren . Beste Timsalabim ook jij heb een beetje gelijk hoor , maar je voelt je wel erg snel aangevallen op gebied van cultuur . Ik vind dat het verminken van anderen Helemaal niet kan en mag . Dat zuur in andere culturen gebruikt word als vergelding's middel gebruikt word ,Dat kan hier niet !!!!!
Edjetee (23-5-2022 om 23:11)
@Timsalabim: het lijkt mij dat CJJ Marijs niet echt naar een cultuur verwijst, maar meer naar een vervaging van normen en waarden. Dat komt in vele culturen voor heden ten dage. Dus U hoeft niet zo gepikeerd te reageren @CJJ Marijs: ik zou uw artikel nog eens doornemen, want het is nogal warrig. Dat we in een beschaafd land willen wonen is geen rare gedachte, maar “vroeger” was ook niet alles beter.
Cookie-instellingen beheren