Weerbericht:
Overdag perioden met zon en kans op een enkele bui
Verkeersinformatie:
Geen files

File door ongeval op N254 bij Middelburg

Toegevoegd: 24-05-2022, 16.44 uur
Er hoefde niemand mee naar het ziekenhuis. Wel was er materiële schade.
Er hoefde niemand mee naar het ziekenhuis. Wel was er materiële schade.
© Foto: Roland de Jong
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Een verkeersongeval op de Sloeweg Noord (N254) tussen Ritthem en Middelburg heeft dinsdagmiddag voor de nodige verkeershinder gezorgd. Eén betrokkene werd ter plekke behandeld.


Het ongeluk gebeurde rond 15.35 uur vlak voor de rotonde bij de Weizichtweg naar Nieuw- en Sint Joosland. Een kleine groene personenauto reed hier door onbekende oorzaak tegen een lantaarnpaal. De bestuurder van de auto werd nagekeken in de ambulance maar de man hoefde uiteindelijk niet mee naar het ziekenhuis.

Bergingsbedrijf Kuzee werd ingeschakeld om de Renault Twingo te takelen. Vanwege het ongeluk moest tijdelijk één rijstrook worden afgesloten. Dit zorgde voor de nodige verkeershinder. Op de N254 stond richting Middelburg een file van ongeveer een kilometer lengte. Rond 16.10 uur kon de weg weer worden vrijgegeven.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren