Weerbericht:
Af en toe zon en kans op een (onweers)bui
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 7 km

Duikinstructeur onwel, traumahelikopter ingezet

Toegevoegd: 26-05-2022, 16.03 uur
Duikinstructeur onwel, traumahelikopter ingezet
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

STAVENISSE - In Stavenisse is vanmiddag een traumahelikopter ingezet nadat een duikinstructeur onwel was geworden. De persoon is met spoed naar het ziekenhuis gebracht.


De melding van de onwelwording werd rond 14.10 uur gedaan vanaf een locatie langs de Oosterschelde bij de Veerweg. Omdat werd uitgegaan van een reanimatie werd ook de brandweer opgeroepen. De Rotterdamse traumahelikopter werd ook vrijwel direct ter plekke gestuurd.

Het slachtoffer is uiteindelijk met spoed per ambulance overgebracht naar een ziekenhuis. Volgens een politiewoordvoerder heeft de politie onderzocht of er sprake was van een duikongeluk maar dat bleek niet het geval te zijn. Wel bevestigt de politie dat de onwel geworden persoon bezig was met het geven van duikinstructie.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren