Weerbericht:
Zonnig en warm zomerweer
Verkeersinformatie:
Geen files

Verkeershinder door ongeluk op Schroebrug Middelburg

Toegevoegd: 03-06-2022, 09.11 uur
Door: Remi Mesu

MIDDELBURG - Een ongeluk heeft vrijdagochtend voor forse verkeershinder in Middelburg gezorgd. Op de Schroebrug werd een fietsster door een vrachtwagen aangereden.


Het ongeluk gebeurde rond 08.10 uur bij de oversteekplek voor fietsers net na de spoorwegovergang bij de Schroebrug in Middelburg. Een fietster met jongetje achterop wilde oversteken. Volgens de politie had de betrokken vrachtwagenchauffeur vermoedelijk ook groen licht gekregen waardoor de vrouw en kind in de dode hoek terecht kwamen en aangereden werden.

Volgens de politie liepen de vrouw en het kind lichte verwondingen op bij het incident maar hoefden beiden niet mee naar het ziekenhuis. De ambulance bracht de slachtoffers naar huis. Door het ongeluk was de Schroebrug enige tijd afgesloten voor het gemotoriseerde verkeer dat over de brug richting het centrum naar Middelburg wilde rijden.

Handhavers en politieagenten regelden tijdelijk het verkeer. Daardoor ontstond forse hinder op de Schroeweg. Rond 08.45 uur werd de brug weer vrijgegeven waarna het verkeer weer door kon rijden.


Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Joris (3-6-2022 om 18:21)
Hoe kan je in botsing komen als fietser met een vrachtwagen op een kruispunt met aparte fietspaden en stoplichten? Een groot raadsel. Als de fietser groen had en de vrachtwagen ook is er iets goed mis met de inrichting van dat kruispunt. Iemand die door rood reed lijkt me een meer betrouwbare verklaring.
Emergo (3-6-2022 om 12:53)
Ook groen licht gekregen ?? Vreemd, , zou niet moeten kunnen.
Achiel van 't Hof (3-6-2022 om 12:43)
Die brug is in 5 minuten weer vrij gemaakt, maar nee hoor.....
Cookie-instellingen beheren