Weerbericht:
Vanmiddag enkele buien, zaterdag op de meeste plaatsen droog
Verkeersinformatie:
Geen files

N57 bij Serooskerke (W) dicht vanwege ernstig ongeluk

Toegevoegd: 03-06-2022, 14.55 uur - Update: 03-06-2022, 15.09 uur
Door: Roland de Jong

SEROOSKERKE (W) - De Kadetweg (N57) is momenteel ter hoogte van Serooskerke (W) afgesloten vanwege een ernstig verkeersongeluk. De hulpdiensten zijn ter plekke.


Het ongeluk gebeurde rond 14.00 uur nabij molen De Jonge Johannes. Direct na de eerste meldingen werd naast de politie en de ambulancedienst ook de brandweer opgeroepen. Er werd ook een traumahelikopter gealarmeerd maar de komst hiervan werd na tien minuten geannuleerd.

Wat er precies is gebeurd, is nog niet helemaal duidelijk maar het lijkt erop dat een Nederlandse personenauto op de verkeerde weghelft is beland waarna een botsing is ontstaan met een Duitse personenauto. Er is één persoon met spoed per ambulance naar een ziekenhuis gebracht.

Rijkswaterstaat meldt intussen dat de N57 ter plekke is afgesloten en dat er een omleidingsroute is ingesteld. Het verkeer wordt omgeleid via de A58, de A256 en de N255. Direct omliggend verkeerd wordt omgeleid via het centrum van Serooskerke (Oostkapelseweg) en de N287. Rond 14.45 uur meldde Rijkswaterstaat op de rijbaan van Middelburg richting Vrouwenpolder een file van 4,5 kilometer met een vertraging van zo'n 8 minuten. 


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
piet (4-6-2022 om 19:31)
Hoe krijg je het voor elkaar op een kaarsrechte weg,zeker met andere dingen bezig dan autorijden,of onwel worden dat kan ook
J (3-6-2022 om 18:40)
Triest dat weer gebeurd is. Wij mensen blijven denken gebeurd ons niet. Sterkte aan de personen die er mee te maken hebben gehad.
Cookie-instellingen beheren