Weerbericht:
Vanavond regen. Ook morgen nat.
Verkeersinformatie:
Geen files

Auto te water bij Scheldeboulevard Terneuzen

Toegevoegd: 04-06-2022, 20.03 uur - Update: 05-06-2022, 00.13 uur
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - Bij de Scheldeboulevard in Terneuzen is zaterdagavond een auto te water geraakt. De hulpdiensten hebben de auto veiliggesteld en overgedragen aan bergingsbedrijf Kuzee.


Bij de hulpdiensten kwam volgens de Veiligheidsregio Zeeland (VRZ) rond 19.50 uur de melding binnen dat een auto het water van de Westerschelde in was gerold vanaf een parkeerplaats. Hierop werden onder meer brandweerduikers opgeroepen. Tien minuten na de alarmering waren diverse hulpdiensten ter plekke. Een hoogwerker hing boven het voertuig, maar de brandweer kon geen zicht krijgen. Een duiker heeft in en om de auto gezocht naar mogelijke betrokkenen, deze werden niet aangetroffen.
 

De eigenaren van de auto hebben zich gemeld bij de politie. Het voertuig hadden ze nog maar circa anderhalve maand in hun bezit en is vermoedelijk gaan rollen omdat het niet op de handrem stond. Bergingsbedrijf Kuzee heeft het voertuig uit het water gehaald.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
piet (5-6-2022 om 10:50)
Ik kan wel janken ,een prachtige auto naar de haaien een van de mooiste alfa's gemaakt ,bij goed onderhoud ook een beste wagen Exalfist
Exalfist (5-6-2022 om 06:54)
Gezien de kwaliteit van deze serie Alfa Romeo's en de daarbij behorende storingen kan ik me voorstellen dat de eigenaar hem zelf de plomp heeft ingereden!?
Johan (5-6-2022 om 00:12)
Zonde van die mooie Alfa, een klassieker in wording. Na een duik in het water van de Schelde is die niet meer te redden.
chuckles (4-6-2022 om 21:20)
kortom .. weer een hoop geld voor niks in het water
Cookie-instellingen beheren