Weerbericht:
Vanmiddag enkele buien, zaterdag op de meeste plaatsen droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Scooterrijder gewond na aanrijding in Zierikzee

Toegevoegd: 08-06-2022, 18.17 uur
Scooterrijder gewond na aanrijding in Zierikzee
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Remi Mesu

ZIERIKZEE - Een bestuurder van een scooter is woensdagmiddag naar het ziekenhuis gebracht na een botsing in Zierikzee. Het slachtoffer zou volgens de politie nog aanspreekbaar zijn geweest.


De botsing gebeurde rond 15.30 uur op de krusing van de Grachtweg met de Caustraat in Zierikzee. Een auto en scooter zijn raakten daar met elkaar in botsing. De bestuurder van de scooter raakte daarbij gewond geraakt en moest per ambulance naar het ziekenhuis worden gebracht.

Naast de politie en ambulancedienst werd ook de traumahelikopter uit Rotterdam opgeroepen. Echter kon de bemanning van de helikopter halverwege rechtsomkeert maken omdat de assistentie niet meer nodig was.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren