Weerbericht:
Zonnig en warm zomerweer
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 4 km

Grote zoektocht opgestart naar vermiste man

Toegevoegd: 11-06-2022, 11.05 uur
Grote zoektocht opgestart naar vermiste man
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Remi Mesu

'S-HEER ARENDSKERKE - De politie is rondom 's-Heer Arendskerke druk bezig met een zoektocht naar de 75-jarige man die sinds vrijdagavond vermist is. De politiehelikopter hangt daarom boven Zuid-Beveland, ook zoekt een team van veteranen mee naar de man.


De politie stuurde vrijdagavond rond 21.40 uur een bericht van een vermissing uit via Burgernet. Ook was de politiehelikopter op dat moment zoekslagen aan het maken. In de nacht van vrijdag op zaterdag vloog de helikopter rond 05.00 uur nog een aantal rondes rond 's-Heer Arendskerke om te zoeken.

Zonder succes, want de politie zoekt ook op zaterdag door naar de vermiste man. Daarbij wordt weer de politiehelikopter ingezet alsmede het Veteranen search team. Het zou gaan om een man van 75-jaar oud. Hij zou slecht ter been zijn. Op het moment van de vermissing zou de man een zwart colbert en een zwart geplooide broek hebben gedragen. Mensen die tips hebben of de man hebben gezien, worden verzocht contact op te nemen met 112.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Arjan Zuidweg (11-6-2022 om 11:29)
Gelukkig aanspreekbaar gevonden....
Cookie-instellingen beheren