Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
41 files van totaal 152 km

Fietser ernstig gewond na ongeluk Meliskerke

Toegevoegd: 29-06-2022, 15.22 uur
Door: Remi Mesu

MELISKERKE - Een fietser is woensdag na een aanrijding in Meliskerke ernstig gewond naar een ziekenhuis vervoerd. Een traumahelikopter landde bij Arnemuiden om bijstand te verlenen.


Het ongeluk gebeurde rond 14.20 uur op de kruising van de Koekoeksweg met de Molenweg. De fietser kwam hier door onbekende oorzaak in botsing met een busje. Zowel de politie als de ambulancedienst kwamen met spoed naar de locatie van het ongeluk. Een traumahelikopter kwam vanaf vliegbasis Volkel richting Meliskerke gevlogen om hulp te verlenen.

Uiteindelijk landde de helikopter rond 15.05 uur voor een rendez-vous bij Arnemuiden om daar het slachtoffer over te nemen van de ambulancedienst. De politie deed in Meliskerke ter plaatse onderzoek naar de toedracht van het ongeluk. Daardoor was de Koekoeksweg tijdelijk afgesloten voor het autoverkeer.

Zie ook:

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Emergo (29-6-2022 om 19:12)
@Thijs Misschien omdat de man van 80 jaar op die manier nog van de omgeving kan genieten ipv met een auto.
Zeeuw (29-6-2022 om 18:33)
Altijd maar dat gemiep over electrische fietsen . Voor mensen die van fietsen houden , maar slechte knieën hebben ( of welke goeie reden ook ) is het de ideale uitvinding. Alleen jammer dat veel mensen hem op de hoogste stand zetten, en fietsen als idioten. En nee ik wil niet zeggen dat deze oudere man dat ook heeft gedaan, maar mensen moeten anders met electrische fietsen omgaan, om zichzelf in bescherming te nemen
Gerard Janse (29-6-2022 om 18:32)
Veel sterkte voor de betrokkenen en nabestaanden.
Thijs (29-6-2022 om 16:22)
Elektrische fiets... Want waarom zou je iets wat milieuvriendelijk is, milieuvriendelijk houden met al die accu's opgeladen met kolen. Om de afvalberg met oude accu's over een paar jaar nog achterwege te laten. Voor de berijder gaat het ding al vaak te snel en voor andere verkeersdeelnemers is nauwelijks in te schatten hoe hard die dingen gaan. Maw niet veilig voor het verkeer. Spoedig herstel voor het slachtoffer toegewenst!
Cookie-instellingen beheren