Weerbericht:
Vanmiddag enkele buien, zaterdag op de meeste plaatsen droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Brandmelding na afgaan mistgenerator in Middelburg

Toegevoegd: 02-07-2022, 01.48 uur
Brandmelding na afgaan mistgenerator in Middelburg
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De brandweer is vrijdagavond laat opgeroepen nadat bij een winkelpand in het centrum van Middelburg een mistgenerator in werking was getreden.


Bij het gebouw aan de Markt kan sinds kort bij automaten van Geldmaat geld worden gestort en opgenomen. Rond 22.45 uur werd melding gemaakt van rookontwikkeling in het gebouw waarop door de alarmcentrale twee blusvoertuigen en een ladderwagen werden gealarmeerd.

Al snel na de melding bleek dat er geen sprake was van brand maar dat het beveiligingssysteem van de 'winkel' een mistgenerator in werking had laten treden. Waardoor de mistgenerator precies afging, is niet duidelijk.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren