Weerbericht:
Tropisch warm
Verkeersinformatie:
Geen files

Goes: Mogelijk steekincident in relationele sfeer

Toegevoegd: 31-07-2022, 09.28 uur
Politieagenten bij de woning waar de gewonde vrouw zich bevond.
Politieagenten bij de woning waar de gewonde vrouw zich bevond.
© Foto: Roland de Jong
Door: Roland de Jong

GOES - De politie doet nog steeds onderzoek naar het incident waarbij gisteren in Goes een vrouw gewond raakte. Mogelijk was sprake van een steekpartij in de relationele sfeer, zo meldt de politie vanochtend.


De hulpdiensten werden rond 20.15 uur geïnformeerd over een 31-jarige vrouw die in de Abel Tasmanstraat gewond zou zijn geraakt. Al snel waren naast een ambulanceteam ook zes politiewagens ter plekke. Er werd uitgegaan van een steekincident maar volgens de politie is tot op heden nog niet duidelijk wat er nu precies is gebeurd.

De vrouw is met een ambulance weggebracht. Volgens de politie was ze lichtgewond. Er is vooralsnog niemand aangehouden maar het onderzoek wordt nog voortgezet. De politie is daarvoor nog op zoek naar eventuele getuigen. Zij kunnen zich melden via het telefoonnummer 0900-8844, het politie-WhatsApp-nummer 06-12207006 of Meld Misdaad Anoniem: telefoonnummer 0800-7000. Er is ook een online formulier te vinden op wwww.meldmisdaadanoniem.nl.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren