Weerbericht:
Perioden met regen, later buien. Dinsdag talrijke buien, kans op onweer
Verkeersinformatie:
22 files van totaal 84 km

Eenzijdig ongeval in Oostburg, bestuurder onder invloed

Toegevoegd: 02-08-2022, 09.38 uur
Eenzijdig ongeval in Oostburg, bestuurder onder invloed
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

OOSTBURG - Bij een eenzijdig ongeval op de Lange Heerenstraat in Oostburg raakte niemand gewond. De bestuurder was wel onder invloed van zowel alcohol als verdovende middelen.


De jeugdagenten van Zeeuws-Vlaanderen kregen de melding van een ongeval op de Lnage Heerenstraat binnen. Toen zij ter plaatse kwamen bleek dat er niemand gewond was geraakt bij het ongeval. Van de bestuurder werd een adem- en speekseltest afgenomen. Hieruit bleek dat de bestuurder onder invloed had gereden van zowel alcohol als verdovende middelen.

Een politiearts heeft daarom bloed afgenomen van deze bestuurder. De uitslag van het bloed latat enkele weken op zich wachten. Tijdens de ademanalyse blies de verdacht 645 Ug/l. Tegen de bestuurder wordt een proces-verbaal opgemaakt.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren