Weerbericht:
Bewolkt, op de meeste plaatsen droog en vrij koud
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Meerdere aanhoudingen bij vechtpartijen in Goes

Toegevoegd: 19-08-2022, 15.07 uur
Meerdere aanhoudingen bij vechtpartijen in Goes
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

GOES - De politie had vannacht de handen vol aan een aantal vechtpartijen in het uitgaanscentrum van Goes. Om de rust te herstellen moest de politie zowel de wapenstok inzetten als pepperspray gebruiken. Er zijn meerdere personen aangehouden.


Rond 03.45 uur kreeg de politie de melding dat er in het centrum van Goes een aantal vechtpartijen gaande was, waarbij in totaal zo’n 30 personen betrokken waren. Ter plaatse vertoonden verschillende groepjes agressief gedrag naar elkaar en de politie. Toen de agenten één van de jongeren aanspraken, bemoeide een 17-jarige jongen uit Middelburg zich voortdurend met het gesprek. Hij nam daarbij een dreigende houding aan tegenover de politie. Deze jongeman werd hierop aangehouden omdat hij, onder dreiging met geweld, de werkzaamheden van de politie belemmerde.

Een 19-jarige vrouw uit Goes kreeg van de politie enkele keren de opdracht weg te gaan en te stoppen met haar stortvloed aan beledigingen. Omdat zij niet stopte, heeft de politie ook haar aangehouden. De politie onderzoekt de gebeurtenissen rond de vechtpartij, waarbij een portier van een horecagelegenheid onder meer verwondingen aan zijn hoofd opliep.

 


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ik (20-8-2022 om 09:06)
Goh wat fijn hè dat de kroegen tot middernacht weer open mogen, dan heb je meer ellende . Wat was het stil in corona tijd. Hoe meer ze zuipen dat jonge spul hoe erger het wordt. Misschien moeten ze de tijden aanpassen s'avonds om 20.u open en 1.u de tent dicht dan ligt iedereen nog op tijd in bed.
Leon akkerbout (19-8-2022 om 17:56)
Ach er worden weer eens een paar personen aangehouden en gelijk heel Goes is aan het verpaueperen..... Ik was er gister toevallig ook (opgegroied in Goes etc) en ik zag alleen maar lachende mensen op de kermis en het was hardstikke gezellig en ik weet zeker dat de meeste mensen niets hebben meegekregen van die ruziezoekers..... Weten jullie wel niet hoeveel mensen er staande of aangehouden worden per dag, ter wereld? De hele wereld is een pauperzooi dan, maar nu lezen jullie het meer als vroeger; dat is het verschil! Goes is juist hartstikke gezellig, ze stijgen met gemak boven Middelburg en Vliss uit! Goes is hard op weg om een begrip te worden in Nederland Ala Rotterdam, Amsterdam en Utrecht!
Pauper (19-8-2022 om 17:19)
Deze stad verpauperd in een rap tempo. Net als heel west Europa.
Peet (19-8-2022 om 16:38)
Goes is goes, uitgaansleven en cultuur. Nou daar is nog weinig van over gebleven. Goes is zachtjes aan erger dan Vlissingen, Middelburg en Arnemuiden samen. Iedere week is het wel prijs met vechten, steekpartijen etc. Wordt tijd dat die gasten eens harder aangepakt worden.
Rosco (19-8-2022 om 16:26)
Vroeger ging je naar de kroeg voor de gezelligheid, tuurlijk gebeurde er ook wel eens wat. maar deze dagen is het wel erg. dit is ook de reden dat ik niet meer in de binnenstad kom. ik heb een kroeg thuis gebouwd daar mag je ook nog roken. nooit geen gedonder
Cookie-instellingen beheren