Weerbericht:
Bewolkt, op de meeste plaatsen droog en vrij koud
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 5 km

Man aangehouden voor vernieling in Hulst

Toegevoegd: 20-08-2022, 17.09 uur
Man aangehouden voor vernieling in Hulst
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

HULST - Een Belgische man is vannacht in Hulst aangehouden aangehouden omdat hij een ruit zou hebben vernield. De arrestatie vond plaats nadat een getuige glasgerinkel had opgemerkt.


De getuige merkte het glasgerinkel rond 04.15 uur op bij een pand aan de Tolweg. Nadat hij de politie had gebeld, gingen agenten poolshoogte nemen. Op het terrein troffen ze hierop in een geparkeerde auto een slapende man aan. Ze wekten de man en omdat hij was aangemerkt als verdachte, werd hij aangehouden voor vernieling. Hij bleek zich ook niet te kunnen legitimeren. Volgens de politie was de man ook op camerabeelden te zien. 

De man, een 32-jarige Belg, is ingesloten in een politiecellencomplex waar hij de nacht verder moest door brengen. Vandaag is hij gehoord door rechercheurs. De eigenaar van het pand heeft aangifte gedaan. De agenten namen een getuigenverklaring op ter ondersteuning van de camerabeelden.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
JTG (20-8-2022 om 19:18)
Mee naar de pin en laat hem maar een paar duizend euro opnemen dat gebeurd namelijk ook as je hetzelfde had gedaan bij onze buren
Cookie-instellingen beheren