Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Traumahelikopter landt bij motorcrossbaan na ongeluk

Toegevoegd: 04-09-2022, 15.51 uur - Update: 04-09-2022, 18.04 uur
De traumahelikopter landde op de crossbaan.
De traumahelikopter landde op de crossbaan.
© Foto: Remi Mesu
Door: Remi Mesu

RILLAND - Een motorcrosser is zondag per ambulance naar het ziekenhuis in Rotterdam gebracht na een ongeluk op de motorcrossbaan in Rilland. De traumahelikopter landde op de crossbaan om medische assistentie te bieden.


Het ongeluk gebeurde rond 14.50 uur op de motorcrossbaan aan de Bathseweg in Rilland. Een motorcrosser had daar een ongeluk waarvoor zowel de ambulancedienst als de politie voor ter plaatse kwamen.

Omdat de ernst van de verwondingen dusdanig erg waren, werd ook de traumahelikopter uit Nijmegen opgeroepen voor het incident. Uiteindelijk landde de helikopter op het circuit. De crosser werd niet per traumahelikopter vervoerd maar werd per ambulance naar het ziekenhuis in Rotterdam gebracht.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
C Rosser (4-9-2022 om 23:25)
Wat een azijn z.....altijd naar een ander wijzen want O motorrijders en motor crosser hebben een heel gevaarlijke hobby met grote druk op de gezondheids zorg ,kan waar zijn ,maar wielrenners moutenbiken hockey paardrijders verkeerde levensstijl roken niet bewegen extreem sporten dat belast de ggz niet?blijf lekker in je bubbel binnen en leefje leven niet
Douwe dabert (4-9-2022 om 21:25)
@geldof, vandaag nog van je zadel gegleden en op de stang beland? Niet iedereen heeft de drang om heel de dag veilig op de bank te zitten.
Tammy Willemse (4-9-2022 om 20:48)
Heel simpel, elke niet-essentiƫle en onnodig gevaarlijke bezigheid, gewoon door te toetsen aan de cijfers, flink belasten met een hoge zorgpremie. Dat is pas solidariteit. In Nederland is dat natuurlijk taboe want je moet iedereen zogenaamd lekker z'n gang laten gaan en in z'n waarde laten, maar dat betekent niet dat je dit soort gedrag door de maatschappij moet laten betalen, terwijl er mensen geen eten hebben trek je zelf de portemonnee maar met je gestunt.
Tim Fakkeldij (4-9-2022 om 20:13)
Als je de berichten in de media volgt dan lijkt het wel of een avondje stappen in de Zeeuwse uitgaanswereld veel gevaarlijker is. En dat wordt normaal beschouwd?
J Geldof (4-9-2022 om 20:11)
@Veel beterschap: Exact mijn punt, dankjewel. Deze mensen denken niet en daarom moeten ze tegen zichzelf in bescherming worden genomen. Ik denk bij mijzelf: Bij motorcross is de KANS op letsel relatief groot, en de ernst (impact) van het letsel is vaak hoog. Ik wil mezelf niet in gevaar brengen en onnodig beperkte zorgcapaciteit toe-eigenen.Laat ik een andere activiteit als hobby kiezen, zoals voetbal, hardlopen of mountainbiken. Ook niet geheel zonder risico's, maar niet met onevenredig hoog risico. Ik herhaal: onevenredig hoog risico, dat is de kern.
Frits (4-9-2022 om 18:26)
En weer is het prijs. En weer moet iedereen opdraven. Dan is het Wemeldinge en dan is het weer Rilland. Vooral lekker doorgaan met deze onzin. @Veel beterschap; Dat is waar hulpverleners voor zijn? Jezelf moedwillig in gevaar begeven. Laten we zorgen dat dergelijke evenementen zelf hun ellende gaan regelen. En maar klagen over de gezondheidszorg.
Cookie-instellingen beheren