Weerbericht:
Bewolkt en soms wat (mot)regen. Morgen buien
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 7 km

Brandweer is meer dan drie uur bezig met blussen van brandende hooibalen

Toegevoegd: 05-09-2022, 19.29 uur
De brandweer was meer dan drie uur bezig met het incident.
De brandweer was meer dan drie uur bezig met het incident.
© Foto: Brandweer Biervliet
Door: Remi Mesu

HOOFDPLAAT - De brandweer is zondagavond ingezet voor een buitenbrand bij Hoofdplaat. Meerdere hooibalen hadden daar vlam gevat. De bluslieden waren uiteindelijk meer dan drie uur bezig met blussen.


De vrijwilligers van de brandweerposten Koegors en Biervliet werden rond 21:50 uur opgeroepen voor een buitenbrand aan de Oostlangeweg in Hoofdplaat. Eenmaal aangekomen zagen de bluslieden dat 24 hooibalen in de brand waren gevlogen.

Met behulp van een schuimblusvoertuig van de brandweer van de post Koegors en de inzet van de brandweerlieden uit Biervliet werd het vuur te lijf gegaan. Na 3.5 uur was de brand geblust en waren de eenheden van de brandweer teruggekeerd op de posten.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren