Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Auto raakt in de slip door regenval in Borssele.

Toegevoegd: 10-09-2022, 11.44 uur
De automobilist kwam met de schrik vrij.
De automobilist kwam met de schrik vrij.
© Foto: Eugène Harthoorn
Door: Eugène Harthoorn

BORSSELE - Een automobilist is vanmorgen met de schrik vrijgekomen bij een eenzijdig ongeval op de Westerscheldetunnelweg bij Borssele. Eén rijstrook werd afgesloten.


Het ongeval werd omstreeks 10.45 uur gemeld op de rechterrijbaan ter hoogte van Borssele.  Toen de opgeroepen huldiensten ter plaatse aangekomen waren, bleek dat de bestuurder van de auto door de regenval aan het slippen was geraakt en hierdoor al tollend de sloot in was gereden.

De opgeroepen ambulancemedewerkers hebben de man onderzocht. Hij bleek niet gewond te zijn geraakt bij het ongeval. De auto is door een bergingsbedrijf weggesleept. Om de hulpdiensten werkruimte te geven heeft een medewerker van de Westerscheldetunnel een rijstrook afgesloten.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Levens gevaarlijk (10-9-2022 om 12:10)
Die weg daar is iets mee. Ik heb daar afgelopen maandagavond met hevige regenval ook een paar keer boven de weg gezweefd terwijl ik mijn snelheid had aanpast aan het weer. Tussen Westerscheldetunnel en Sluiskiltunnel was het niet anders...
Cookie-instellingen beheren