Weerbericht:
Vanochtend plaatselijk gladheid en zeer plaatselijk dichte mist
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 11 km

Gasleiding geraakt bij werkzaamheden in Axel

Toegevoegd: 23-09-2022, 09.28 uur
Gasleiding geraakt bij werkzaamheden in Axel
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

AXEL - Bij werkzaamheden is gisterenavond in Axel een gasleiding geraakt. De brandweer stond stand-by bij de afdichting van de leiding.


De brandweer werd omstreeks 18.05 uur opgeroepen voor de gaslekkage aan de Robertstraat in Axel. Ter plaatse bleek dat bij werkzaamheden de hoofdleiding was geraakt. Hierdoor was er  volgens de brandweer een redelijk groot gat geslagen in de leiding.

De brandweer heeft stand-by gestaan tijdens het afdichten van de leiding.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
bram goeree (25-9-2022 om 16:29)
Petra helemaal gelijk hoor. sinds dat ze met de aanleg van glasvezel begonnen zijn nog nooit zoveel meldingen gezien van gas ''lekkage ''.maar ja lekker goedkoop he met die buitenlandse werknemers .behalve dan voor het ''gasverbruik '' schandalig dat zo maar allemaal kan
Arthur (24-9-2022 om 11:28)
Is Penta (of een ander bedrijf met oost-blokkers) nu aan de overkant bezig. Niet normaal hoe die lui te werk gaan, kijken ze niet naar een klik-melding?
Ger (23-9-2022 om 12:39)
Was echt heel eng, en het stonk vreselijk hier. Blijkbaar al de vierde keer in korte tijd dat bij de aanleg van glasvezelkabels gasleidingen geraakt zijn. De werklieden werken echt keihard maar haastige spoed is zelden goed ! Uiteindelijk komt die rekening ook weer bij de burger terecht, is er eerst een klic-melding aangevraagd?
Petra (23-9-2022 om 09:39)
Dit is nu de zoveelste keer dat hier melding wordt gemaakt van een geraakte gasleiding. En wij maar korter douchen en 's avonds onder een plaid op de bank omdat we met z'n allen gas moeten besparen. Deze lekkages vallen niet achter een gasmeter vermoed ik. Ik hoop dat hier wel een fikse rekening bij de knoeiers wordt gelegd die niet kijken waar ze graven.
Cookie-instellingen beheren