Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Vandalen spannen staalkabels over fietspad in Terneuzen

Toegevoegd: 25-09-2022, 16.17 uur
De kabels werden opgemerkt door het ambulancepersoneel.
De kabels werden opgemerkt door het ambulancepersoneel.
© Foto: Politie Zeeland-West Brabant
Door: Remi Mesu

TERNEUZEN - Oplettende medewerkers van de ambulancedienst hebben zondagmorgen voorkomen dat voorbijgangers zich in Terneuzen zouden verwonden aan staalkabels. De draden waren door vandalen over een fietspad gespannen.


De daders pleegden in de nacht van zaterdag op zondag vernielingen aan vlaggenmasten die op het parkeerterrein van de skihal in Terneuzen stonden. Vervolgens spanden de personen staalkabels waar normaliter vlaggen mee worden gehesen over een naastgelegen fietspad. Volgens de politie waren de draden dusdanig gespannen dat voorbijgangers zwaar letsel konden oplopen.

Zover kwam het echter niet dankzij oplettende medewerkers van de ambulancedienst. Zij zagen de kabels hangen en riepen meteen de hulp in van de politie. De draden konden meteen opgeruim worden waardoor het gevaar geweken was. De agenten benadrukken dat de actie levensgevaarlijk is en dat het bovendien strafbaar is.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
reinier harms (27-9-2022 om 06:29)
schandaalig
Michel (26-9-2022 om 14:50)
Dit gajes moet stevig aangepakt worden.
ikke (26-9-2022 om 12:37)
Wie dit gedaan heeft moet gewoon opgepakt worden, vastgezet, hard aangepakt en een dikke boete. Want dit is levensgevaarlijk en kan gewoon niet. Dat sommigen dat niet snappen begrijp ik niet. Dan moet het er maar hard ingetimmerd worden. Gelukkig is het bijtijds ontdekt.
Bewoner (26-9-2022 om 11:05)
Staat er niets op de Camera's van Snowworld ? Dit is poging tot moord(en) Moet gestopt worden !
Mart. (26-9-2022 om 09:52)
Henk, helemaal met je eens, dit is poging tot moord met voorbedachte rade. Ik hoop dat deze idioten snel gepakt gaan worden, dit had mensenlevens kunnen kosten.
Drica (26-9-2022 om 09:42)
Ik hoop dat er camerabeelden zijn en dat de knutselaars op de beelden er niet met een werkstraf vanaf komen.
Cookie-instellingen beheren