Weerbericht:
Vandaag enkele buien, komende nacht mist
Verkeersinformatie:
100 files van totaal 409 km

Machine valt op werknemer in Biervliet

Toegevoegd: 29-09-2022, 23.03 uur
Het slachtoffer is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.
Het slachtoffer is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.
© Foto: Politie Zeeland-West Brabant
Door: Remi Mesu

BIERVLIET - Een persoon is donderdag naar het ziekenhuis gebracht na een bedrijfsongeval in Biervliet. Een paar honderd kilogram wegende machine was op het slachtoffer gevallen.


De hulpdiensten werden rond 17.00 uur gealarmeerd voor een spoedmelding aan de Haringkaker in Biervliet. Toen de hulpverleners op de locatie arriveerden, bleek dat een werknemer een paar honderd kilo zware machine op zich had gekregen. Volgens de politie grepen zijn collega's adequaat in en konden het slachtoffer uit zijn positie bevrijden.

Het ambulancepersoneel ontfermde zich vervolgens over hem. Ook was de traumahelikopter uit Rotterdam opgeroepen voor het incident. Uiteindelijk hoefde die niet meer door te vliegen naar Biervliet. De werknemer is uiteindelijk per ambulance naar het ziekenhuis in Gent gebracht voor behandeling.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren