Weerbericht:
Eerst plaatselijk dichte mist en gladheid
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 14 km

Woningen ontruimd vanwege gaslek Wilhelminadorp

Toegevoegd: 10-10-2022, 11.56 uur
Het lek ontstond tijdens graafwerkzaamheden.
Het lek ontstond tijdens graafwerkzaamheden.
© Foto: Wilco Roeleven
Door: Roland de Jong

WILHELMINADORP - Enkele woningen aan de Brugstraat in Wilhelminadorp zijn maandag uit voorzorg ontruimd vanwege een gaslek in de straat.


Toen rond 11.00 uur graafwerkzaamheden plaatsvonden voor de aanleg van glasvezel, werd een gasleiding geraakt. Nadat het lek was opgemerkt, werden zowel het nutsbedrijf als de brandweer ter plaatse gestuurd.

De brandweer zette uit voorzorg de straat af en de bewoners van enkele woningen zijn om dezelfde reden gevraagd naar buiten te gaan. Het nutsbedrijf is nu bezig het lek te verhelpen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Johan (10-10-2022 om 15:31)
En over een aantal jaren worden de gasleidingen (of iets anders) vernieuwd en wordt iedere keer de glasvezelkabel kapot getrokken..... Zo blijven we met z'n allen lekker bezig.
Cookie-instellingen beheren