Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 6 km

Brandweer ingezet voor brandende prullenbakken

Toegevoegd: 16-10-2022, 17.37 uur
De brandweer kon het vuur snel doven.
De brandweer kon het vuur snel doven.
© Foto: Brandweer Terneuzen-Zuidland
Door: Remi Mesu

TERNEUZEN - De brandweer is zondag in Terneuzen uitgerukt om een brandje in een prullenbak te blussen. Het is niet de eerste keer dit weekend, zaterdag moest de Terneuzense brandweer ook al uitrukken voor een brandende prullenbak.


De brandweer van Terneuzen werd zondag rond 16.00 uur gealarmeerd dat een prullenbak aan de Dommelstraat vlam had gevat. Eenmaal ter plaatse konden de bluslieden het vuur met een straal hoge druk blussen.

Zaterdag was het ook al raak met een prullenbak in Terneuzen. Toen stond rond 16.15 uur een afvalbak aan de Rooseveltlaan in de brand. Net als op de zondag kon ook dit brandje snel geblust worden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
fietser (17-10-2022 om 10:25)
Dan maar geen bakken meer zetten, deze zijn de duurdere. Dan je afval maar mee terug nemen. Zo zonde allemaal. We betalen er allemaal aan mee. Zelfde als met oud en nieuw, bakken moeten verwijderd worden, anders blazen ze op. Wat de kosten zijn dat deert ze niet. Triest.
een inwoner (16-10-2022 om 18:20)
WAT vindt ik dat erg dat ze zomaar spullen kapot maken . BIZAR
Cookie-instellingen beheren