Weerbericht:
Vannacht en morgenochtend plaatselijk mist
Verkeersinformatie:
Geen files

Man rijdt per ongeluk over broer in boomgaard Rilland

Toegevoegd: 22-10-2022, 11.09 uur
Door: Roland de Jong

RILLAND - In een boomgaard aan de Hoofdweg bij Rilland is zaterdagmorgen een ernstig ongeval gebeurd. Volgens de politie reed een man per ongeluk over zijn broer. De laatstgenoemde raakte hierbij zwaargewond.


Het ongeluk gebeurde omstreeks 09.45 uur toen de mannen bezig waren met het omtrekken van fruitboompjes voor haardhout. Dit alles met toestemming van de eigenaar. Door onbekende oorzaak belandde één van de mannen onder een verreiker terecht. Hij raakte ernstig gewond en de hulpdiensten kwamen massaal in actie.

Naast de politie en de ambulancedienst werden ook de brandweer en een traumahelikopter opgeroepen. De helikopter landde rond 10.05 uur bij de incidentlocatie. Een goed half later steeg de helikopter met patiënt weer op. Het slachtoffer is overgebracht naar het ziekenhuis in Rotterdam.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
R Jacobse (22-10-2022 om 22:21)
Wat verschrikkelijk. Heel veel sterkte gewenst voor deze familie.
Andries Joosse (22-10-2022 om 14:49)
Verschrikkelijk voor beide broers, hopelijk overleefd de zwaargewonde man het. Mijn oprechte medeleven!
Cookie-instellingen beheren