Weerbericht:
Enkele buien en eerst vrij veel wind. Morgen perioden met regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Persoon gewond bij eenzijdig ongeval Poortvliet

Toegevoegd: 03-11-2022, 06.58 uur
Door: Eugène Harthoorn

POORTVLIET - Een automobilist is donderdagmorgen gewond geraakt bij een eenzijdig ongeval op de Engelaarsdijk bij Poortvliet. Het slachtoffer is naar het ziekenhuis gebracht.


Het ongeval gebeurde omstreeks 05.25 uur vlak na een bocht aan de Engelaarsdijk bij Poortvliet. De bestuurder was met zijn auto in de sloot beland en door de klap omgedraaid. De man wist, volgens de politie, uit zijn auto te geraken en bij buurtbewoners alarm te slaan. Direct werd de politie en ambulancedienst ingeschakeld.

De toegesnelde ambulancemedewerkers hebben het slachtoffer onderzocht en meegenomen naar het ziekenhuis in Bergen op Zoom. De auto is geborgen door een bergingsbedrijf uit Roosendaal.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren