Weerbericht:
Van het zuidwesten uit regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Onverzekerd, geen rijbewijs én dubbel onder invloed

Toegevoegd: 11-11-2022, 07.37 uur
Onverzekerd, geen rijbewijs én dubbel onder invloed
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - De politie heeft donderdagavond in Zeeuws-Vlaanderen iemand betrapt op het rijden onder invloed van verdovende middelen en alcohol. Ook andere zaken bleken niet in orde te zijn.


De agenten onderwierpen het voertuig en de bestuurder aan een controle omdat het voertuig onverzekerd bleek te zijn. De bestuurder bleek een bekende van de politie want hij was al vaker gepakt op het rijden zonder rijbewijs. Voor de agenten reden genoeg om proces-verbaal op te maken.

Bij de bestuurder werden vervolgens ook drugs- en alcoholtests afgenomen. Hierbij testte de man positief op het gebruik van verdovende middelen en alcohol, zo meldt de politie. Om de exacte waardes te kunnen bepalen is bloed afgenomen. De uitslag laat nog even op zich wachten want het bloed moet eerst onderzocht worden door het Nederlands Forensisch Instituut (NFI).


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
snorre (11-11-2022 om 18:04)
Wat een onverantwoord persoon,levensgevaarlijk!!!
sat (11-11-2022 om 11:57)
en de auto mag hij houden zo blijven ze wel werk houden
Henk (11-11-2022 om 09:43)
Dat soort karakterloze slappelingen hoort zelfs niet op een fiets!
Cookie-instellingen beheren