Weerbericht:
Vrij veel wind en regenachtig. Langs de kust zware windstoten
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 11 km

Brandweer blust buitenbrand bij gymzaal Arnemuiden

Toegevoegd: 04-01-2005, 10.48 uur
Door: Roland de Jong [Redactie HVZeeland.nl]

ARNEMUIDEN - Het brandweerkorps Stadsgewest Vlissingen-/Middelburg is maandag rond kwart over zeven uitgerukt voor een brandmelding aan de Nieuwlandseweg in Arnemuiden.

Een buurtbewoner had brand gezien bij de gymzaal en had daarop naar de alarmcentrale gebeld en doorgegeven dat de gymzaal in brand stond. De brandweer rukte daarop uit met de Middelburgse ladderwagen 4550 en de Arnemuidense tankautospuit 4534, beiden onder prioriteit 1.

Ter plaatse bleek dat er slechts enkele kerstbomen in brand stonden. Er woedde dus geen brand in de gymzaal zelf, ondanks de melding die bij de alarmcentrale binnenkwam.

De gymzaal wordt al enige tijd niet meer gebruikt en werd tijdens de jaarwisseling permanent bewaakt aangezien dit een "object was met verhoogd risico". De gymzaal wordt binnenkort gesloopt om plaats te maken voor een nieuwe supermarkt en enkele woningen voor senioren.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren