Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Voetganger geschept op zebra in Middelburg

Toegevoegd: 23-11-2022, 19.06 uur
Foto 9 van 12

Foto'sReageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
VdVonck (24-11-2022 om 08:41)
Alle opmerkingen over dat de voetganger beter had moeten opletten. Omgekeerde wereld of niet? Meneer/mevrouw de beveiliger had moeten opletten! Simpel! Bij een zebrapad minder je snelheid en ben je alert, 24/7. De wetgever heeft die strepen niet voor niks bedacht.
Dag vlinder (24-11-2022 om 08:33)
Dit is geen gevaarlijke kruising !!! Als je geduld toont in het verkeer , goed kijkt en je aandacht erbij hou als ook de verkeers regels opvolgd zoals het je is geleerd dan is er niks aan de hand !
bram (23-11-2022 om 23:36)
Hoe het ook is, het lijkt me verstandig hier camera's te plaatsen en een maximale snelheid van 30 km p.u. in te stellen. Een noodstop kan dan beter worden uitgevoerd. Voor de overstekers een bordje plaatsen: kijk eerst voor U oversteekt !! Wens de betrokkene(n) veel geluk.
T (23-11-2022 om 23:15)
Ik vind t daar ook zo gevaarlijk!!! Ook als je als automobilist vanaf de kant kom vh politiebureau en je wil links of rechtsaf slaan...je moet zo snel naar links en rechts kijken want je zit in beide gevallen op n punt dat het niet overzichtelijk is om te zien of er auto's aankomen ja of nee. Beterschap voor meneer!!!!
Remco (23-11-2022 om 23:04)
Komend vanuit Armeniaans Schuitvlot is het sowieso een zeer onoverzichtelijk kruispunt. Vanwege de weg dat in een bocht zit, is het soms Russische roulette om dan naar links te gaan met de auto. Ja, dat heeft niets met dit ongeluk te maken, maar het is wel een gegeven.
Joris (23-11-2022 om 21:41)
Op hetzelfde punt zijn enkele jaren geleden 2 mensen doodgereden die daar op de zebra overstaken. Misschien tijd voor de gemeente voor paniekaanpassingen ter plaatse zoals een paar rotondes en eenrichtingsverkeer? Een flinke drempel zou wel nuttig zijn, op dat mooie asfalt is racen gemeengoed en voetgangers duiken opeens op vanuit de bossages van het bolwerk.
Cookie-instellingen beheren