Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Voetganger geschept op zebra in Middelburg

Toegevoegd: 23-11-2022, 19.06 uur
Foto 9 van 12

Foto'sReageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jaap (23-11-2022 om 21:36)
Het zeer ernstige ongeval van 11 jaar geleden herinner ik me weer iedere keer als ik het zebrapad passeer. Ik denk dat veel automobilisten deze oversteekplaats totaal over het hoofd zien. Triest..
Hermen Mulder (23-11-2022 om 21:12)
Even voor de duidelijkheid, voorrang hebben, voorrang krijgen en voorrang nemen zijn drie verschillende issues die spelen naast de reguliere deelname aan het verkeer waarin opletten, vooruit kijken en anticiperen op mogelijke optredende situaties mij altijd zijn bijgebracht. Dit geld echter voor alle deelnemers aan het verkeer op de openbare weg, zo ook voor de voetganger, die ook zijn inschattingen moet maken ten aanzien van het verkeer dat zijn weg kruist.
Loes (23-11-2022 om 19:46)
De weg mankeert niks aan er word hard gereden zonder te kijken en niet willen stoppen als er voorrang gegeven moet worden het is geen recht wel een plicht. Overal om je heen is men te bedonderd om te stoppen nog even voor willen gaan. Iets snelheid minderen bevordert meer oplettend heid helaas begrijpen vele het niet. Het is wel u medemens en ik en u wil ook niet voor hun sokken gereden worden rij gewoon normaal gehaast is nergens goed voor.
Cookie-instellingen beheren