Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
96 files van totaal 417 km

Auto op z'n kop naast dijk in Vogelwaarde

Toegevoegd: 23-11-2022, 23.28 uur
Door: Reinoud Hiemstra

VOGELWAARDE - Op de Groot Cambrondijk in Vogelwaarde is woensdagavond een van een dijk gereden. Het voertuig kwam naast de dijk op zijn kop tot stilstand. De bestuurder kon het voertuig zelfstandig verlaten.


De auto raakte door onbekende reden van de weg en kwam daarbij op zijn dak terecht. Het voertuig raakte zwaar beschadigd. De brandweer, de politie en de ambulancedienst werden rond 21.15 uur opgeroepen. De bestuurder had geen letsel en hoefde niet mee met de ambulance.

Het zwaar beschadigde voertuig is door bergingsbedrijf Kuzee terug de dijk op getrokken en vervolgens afgevoerd. De auto is vermoedelijk total loss. Rond 22.20 uur was de weg weer helemaal vrij.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren