Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 4 km

Politie zoekt getuigen ongeval rotonde Goes

Toegevoegd: 28-11-2022, 17.38 uur
Door nog onbekende oorzaak kwam de vrouw ten val.
Door nog onbekende oorzaak kwam de vrouw ten val.
© Foto: Reinoud Hiemstra
Door: Reinoud Hiemstra

GOES - De politie is op zoek naar getuigen van het ongeval met een snorfiets deze ochtend op de kruising van het Klein Frankrijk en de Ringbaan West in Goes.

Bij het ongeval rond 11.35 uur kwam het 60 jarige slachtoffer ten val. De oorzaak hiervan is nog niet helemaal duidelijk. Daarom is de politie op zoek naar mensen die de vrouw mogelijk hebben zien vallen.

Mocht u informatie hebben, neem dan contact op via het algemene nummer van de politie: 0900-8844, zo roept de politie op.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Loes (28-11-2022 om 18:32)
Ik ben geen getuige maar er word te hard gereden ook de e bike gaat te hard je kijkt links recht en nog eens links en vanuit iets komt er e bike aangescheurt afremmen willen de meeste niet men wil alleen maar door rijden zo werkt het niet ik zie dat zo vaak fout gaan.
Cookie-instellingen beheren