Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Geweldsincident met bedreiging in trein Krabbendijke

Toegevoegd: 18-12-2022, 08.50 uur
De trein werd doorzocht bij het station in Krabbendijke.
De trein werd doorzocht bij het station in Krabbendijke.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Roland de Jong

KRABBENDIJKE - Meerdere politie-eenheden zijn zaterdagavond in Krabbendijke ingezet nadat was gemeld dat in een trein een geweldsincident met bedreiging had plaatsgevonden.


Agenten uit onder meer Goes en Bergen op Zoom werden na de melding naar het treinstation aan de Spoorlaan in Krabbendijke gestuurd. De verdachten, die bij de bedreiging een mes zouden hebben gebruikt, zouden immers nog in de trein zitten.

Ter plekke hebben de agenten de trein ‘geschoond’. Ondanks dat meerdere personen een verklaring hebben afgelegd, zijn echter (nog) geen arrestaties verricht. De politie heeft de zaak nog verder in onderzoek.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren