Weerbericht:
Zwaar bewolkt en meest droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie neemt rijbewijzen drankrijders in

Toegevoegd: 27-12-2022, 10.10 uur
Politie neemt rijbewijzen drankrijders in
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Op Walcheren heeft de politie maandag de rijbewijzen ingenomen van twee personen die onder invloed van alcohol hadden gereden.


De twee werden aan een controle onderworpen door de wijkagenten van Middelburg. Op straat gaf een blaastest al aan dat de twee vermoedelijk teveel alcohol op hadden, de ademanalyse bevestigde dit. De ene bestuurder blies een waarde van 695 Ug/l, bij de ander gaf het apparaat 925 U/gl aan.

Een beginnend bestuurder mag een waarde tot 88 Ug/l blazen. Het rijbewijs wordt ingenomen bij een waarde van 350 Ug/l. Bij 'ervaren' bestuurders liggen de grenzen op respectievelijk 220 Ug/l en 570 Ug/l. De politie heeft zodoende de rijbewijzen van de twee overtreders ingenomen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren