Weerbericht:
Zwaar bewolkt en meest droog
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Auto in beslag genomen in Wemeldinge na meerdere overtredingen

Toegevoegd: 30-12-2022, 09.22 uur
Auto in beslag genomen in Wemeldinge na meerdere overtredingen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

WEMELDINGE - De wijkagenten van Kapelle hebben donderdag in Wemeldinge een auto in beslag genomen. De bestuurder reed onder andere zonder rijbewijs.


De agenten controleerden op de Wemeldingse Zandweg het voertuig en zijn bestuurder. Bij de controle bleek dat de bestuurder aan het rijden was zonder rijbewijs, daarnaast was de man onder invloed. Zijn auto was niet verzekerd en had geen geldige APK-keuring.

Omdat de man hier in het verleden ook al voor bekeurd was, hebben de agenten de auto in beslag genomen. De officier van justitie zal een beslissing nemen of de auto verbeurd verklaard zal worden of dat de auto terug moet naar de eigenaar. Tegen de man is opnieuw voor alle feiten een proces-verbaal opgesteld.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
willem (30-12-2022 om 16:22)
vanpuffelen: stevige straf? in nederland? zelfs in de bajes word je in de watten gelegd: eten en drinken--geen bebrek aan. warme cel--sporten--lezen--aandachtb en eventueel ook gratis zorg--radio en tv enz. net een hotel met geuniformeerde helpers: 1 druk op de knop en ze vragen waarmee ze je kunnen helpen. straf? lamenielachu--heb een sneetje in mijn lip.
bram goeree (30-12-2022 om 15:37)
misschien de auto terug geven. het moet toch niet gekker worden heren rechters .moet hij misschien eerst iemand dood rijden voordat jullie ogen open gaan .we glijden steeds verder af naar een bananen republiek waar alles geoorloofd is .
iND (30-12-2022 om 15:17)
@Henky en @vanpuffelen dat hopen wij ook alleen praktijk is nietzo
Toon (30-12-2022 om 14:24)
Dergelijke gasten gewoon een tijdje aandacht geven. Helemaal kapot controleren. Voor het minste of geringste een prent geven. Elke keer weer auto in beslag nemen en verbeurd laten verklaren. Boete niet betalen, dan loon (uitkerings) beslag leggen. Na een aantal keren worden ze er helemaal gek van. Ook elke keer aanhouden (heterdaad). De gehele toegestane verhoortijd benutten. Hopelijk biedt zo iemand uit pure frustatie bij de aanhouding verzet kan ie wat klappen incasseren om het verzet te breken. Dan worden ze het gauw beu. Succes gegarandeerd. Zachte heelmeesters=stinkende wonden. Kost even wat tijd, maar dan heb je ook wat.
willem (30-12-2022 om 14:13)
auto onder toezicht van de eigenaar in de schredder--10 jaar niet mogen rijden--daarna rijbewijs halen. en wegsturen met een hoge boete.
Michel (30-12-2022 om 13:32)
@Henky, ik sluit mij aan bij jouw woorden. Maar ik kan mij voorstellen dat de familie niet zit te wachten, dat de moordenaar bij de kist van hun geliefde staat.
Cookie-instellingen beheren