Weerbericht:
Zwaar bewolkt en meest droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Onderzoek schietpartij Middelburg nog in volle gang

Toegevoegd: 03-01-2023, 15.13 uur
De politie is op zoek naar getuigen van de schietpartij.
De politie is op zoek naar getuigen van de schietpartij.
© Foto: Roland de Jong
Door: Eugène Harthoorn

MIDDELBURG – Het onderzoek naar de schietpartij die afgelopen jaarwisseling plaatsvond in Middelburg is nog in volle gang. De politie is nog op zoek naar getuigen.


Een half uur na de jaarwisseling kreeg de politie de melding van de schietpartij in de J.C. Mathiasstraat te Middelburg. Zowel de politie in uniform als de recherche kwam ter plaatse om het incident te onderzoeken. Er werd een gedeelte van de straat afgezet voor sporenonderzoek.

Het onderzoek naar alle aanwijzingen, sporen en verklaringen is volgens de politie nog in volle gang. Door de drukte op de straat is de politie nog op zoek naar mensen die zij nog niet gesproken heeft en mogelijk wat gezien of gehoord hebben. Deze kunnen contact opnemen met de politie via 0900-8844 of via meld misdaad anoniem (0800-7000)


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren