Weerbericht:
Zwaar bewolkt en meest droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie zoekt getuigen schietpartij Middelburg

Toegevoegd: 04-01-2023, 16.49 uur - Update: 04-01-2023, 20.19 uur
De straat was gedeeltelijk afgesloten voor onderzoek.
De straat was gedeeltelijk afgesloten voor onderzoek.
© Foto: Roland de Jong
Door: Reinoud Hiemstra

MIDDELBURG - De politie is op zoek naar getuigen van de schietpartij aan de Johan Constantin Mathiasstraat in Middelburg tijdens de nieuwjaarsnacht. 


Er was rond 00.30 uur geschoten bij een rijtjeswoning aan de Johan Constantin Mathiasstraat in Middelburg. Naar aanleiding van de melding kwamen veel politie-eenheden ter plaatse. Tevens werden er verschillende wagens van de Mobiele Eenheid (ME) ingezet. De twee slachtoffers werden door de ambulancedienst nagekeken waarna ze met spoed naar het ziekenhuis werden afgevoerd. Beide slachtoffers hadden zeker één schotwond opgelopen.

De dader van het schietincident zou na de schietpartij mogelijk weggelopen zijn in de richting van de Lidl-supermarkt aan de Johan van Reigersbergstraat. Daar zou deze persoon zijn overgestapt in een kleine auto, zo heeft de politie vandaag bekendgemaakt. "Wie kan ons meer informatie verschaffen over de identiteit van de dader en over deze kleine auto? Heeft u voor of na het incident iets verdachts gezien in de directe omgeving van deze straat? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000", zo luidt het verzoek van het basisteam Walcheren van de politie.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren