Weerbericht:
Zwaar bewolkt en meest droog
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Aanhouding in onderzoek schietpartij Middelburg

Toegevoegd: 05-01-2023, 18.15 uur
Ter plaatse werd door de politie onderzoek gedaan.
Ter plaatse werd door de politie onderzoek gedaan.
© Foto: Roland de Jong
Door: Reinoud Hiemstra

MIDDELBURG - De politie heeft donderdagmiddag een verdachte aangehouden voor de schietpartij bij de Johan Constantin Mathiasstraat in Middelburg die tijdens de nieuwjaarsnacht heeft plaatsgevonden.


In de nacht van zaterdag op zondag werd er melding gedaan van een schietpartij aan de Johan Constantin Matthiasstraat in Middelburg. Omstreeks 00.30 uur zouden er schoten gelost zijn. Bij de schietpartij raakte twee personen gewond. Zij werden met spoed afgevoerd naar het ziekenhuis. De ter plaatse gekomen politieagenten, waaronder ook de mobiele eenheid (ME), zetten de straat af voor sporenonderzoek. 

Het incident zou mogelijk te maken hebben met eerdere problemen in de relationele sfeer. "Eerder deze week werd een oproep gedaan aan getuigen die mogelijk meer konden vertellen over dit incident. Naar aanleiding hiervan heeft er donderdagmiddag één aanhouding plaatsgevonden. Ook zijn inmiddels op twee locaties doorzoekingen gehouden. Meerdere aanhoudingen zijn niet uitgesloten", aldus de politie.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mijn mening (7-1-2023 om 15:05)
En door naar de volgende steek of schietfeest. Zat er dik in dat ze elkaar kennen.
Cookie-instellingen beheren