Weerbericht:
Heldere nacht, in het noorden mist en laaghangende bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Zes auto's beschadigd bij brand Kapelle

Toegevoegd: 04-05-2007, 18.59 uur
Door: Roland de Jong

KAPELLE - Een brandende auto op de parkeerplaats bij de Aldi aan de Hoofdstraat in Kapelle heeft ook voor schade gezorgd aan vijf andere auto's.

De auto, eigendom van een 38-jarige vrouw uit 's-Gravenpolder, vloog rond 12.00 uur spontaan in brand. Op het moment dat de vrouw wilde wegrijden van de parkeerplaats begonnen plotseling allerlei lampjes te branden en ontdekte ze dat de auto begon te roken.

De vrouw probeerde de auto nog van het terrein te rijden, maar die poging had niet veel resultaat. Toen de brandweer van Kapelle arriveerde had het vuur zich al flink uitgebreid: vijf andere auto's hadden ook al schade opgelopen. De auto van de vrouw is total loss.

De exacte oorzaak van de brand is niet bekend.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren