Weerbericht:
Zwaar bewolkt en meest droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Slachtoffer ongeval A58 bij Kruiningen 22-jarige man

Toegevoegd: 15-01-2023, 13.09 uur
Het slachtoffer werd door de brandweer bevrijd.
Het slachtoffer werd door de brandweer bevrijd.
© Foto: Reinoud Hiemstra
Door: Reinoud Hiemstra

YERSEKE - Het slachtoffer van het ongeval dat vanmorgen op de afrit bij Yerseke van de A58 plaatsvond, is een 22-jarige man uit Litouwen. Dit heeft de politie bekend gemaakt.


Het ongeval gebeurde vanmorgen rond 06.10 uur op de afrit naar Yerseke. De automobilist raakte door onbekende oorzaak van de weg en kwam tot stilstand op de oprit naar de A58 richting Goes. De politie vermoedt dat het voertuig meerdere keren over de kop is geslagen. Het slachtoffer was niet aanspreekbaar en is door de brandweer uit de auto bevrijd. Nadat de ambulancemedewerkers zich over het slachtoffer hadden ontfermd is hij met de traumahelikopter naar Rotterdam gebracht. 

"Over de huidige toestand van de man is niks bekend", aldus de politie.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Peter Quest (16-1-2023 om 16:37)
JFK, wat denk je........ Litouwen. Hij mag hopen weer gezond te worden en er niets aan over te houden. Belangrijker dan zijn auto. Je mag niet polariseren maar ik wil wel eens weten hoeveel buitenlandse auto`s bij ongevallen betrokken zijn. Ik denk dat er heeeeeeeel veeeeeeel Oost Blok of voormalig Oost Blok betrokken is. Die hebben een iets ander CBR dan Nederland.
JFK (16-1-2023 om 15:10)
en nu maar hopen dat hij een goeie verzekering heeft.
Cookie-instellingen beheren