Weerbericht:
Zonnige perioden, in het zuiden en oosten meer bewolking en kans op een bui
Verkeersinformatie:
Geen files

Code geel verlengd wegens winterse buien

Toegevoegd: 19-01-2023, 19.47 uur
Code geel verlengd wegens winterse buien
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Reinoud Hiemstra

MIDDELBURG - Het KNMI heeft de weerswaarschuwing die voor komende nacht geldt verlengd. Nu zal de kans op gladheid tot vrijdagmiddag 15.00 uur duren.


Al eerder werd door het KNMI gewaarschuwd voor de winterse omstandigheden. De meteorologen hadden verwacht dat de gladheid morgenochtend omstreeks 09.00 uur weg zou zijn. Dit blijkt op basis van de weersverwachtingen later te worden. Het KNMI gaat er vanuit dat de gladheid rond 15.00 uur weg zal zijn.

De gladheid en winterse buien kunnen voor overlast zorgen in het verkeer en bij het uitvoeren van buitenactiviteiten, zo melden de meteorologen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Drica (19-1-2023 om 20:58)
Ik hoop dat de overheden die over het strooien gaan eerder gaan strooien dan rond 9 uur want de schooljeugd mn heeft er last van op hun route naar school die ze gewend zijn te fietsen.
Cookie-instellingen beheren