Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Personen ten val bij ongevallen in Zeeuws-Vlaanderen

Toegevoegd: 20-01-2023, 10.58 uur
Personen ten val bij ongevallen in Zeeuws-Vlaanderen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

TERNEUZEN – Meerdere personen zijn donderdagavond gewond geraakt bij eenzijdige ongevallen in Zeeuws-Vlaanderen. Voor beide personen kwam een ambulance ter plaatse.


De hulpdiensten kregen donderdagavond omstreeks 20.50 uur de melding van een ongeval aan de Alvarezlaan in Terneuzen. Ter hoogte van het winkelcentrum zou een fietser ten val zijn gekomen. De politie- en ambulancemedewerkers kwamen ter plaatse. Ook werd er een traumahelikopter opgeroepen. Deze is uiteindelijk niet ingezet.

Enkele uren later, omstreeks 22.40 uur, werden de hulpdiensten opnieuw opgeroepen voor een ongeval. Ditmaal aan de Poorterslaan in Hulst. Volgens de woordvoerder van de politie was daar een bromfietser uitgegleden en ten val gekomen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren