Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Auto in sloot langs Provincialeweg (N290) Vogelwaarde

Toegevoegd: 20-01-2023, 01.42 uur
Door: Eugène Harthoorn

VOGELWAARDE - Een persoon is vrijdagnacht gewond geraakt bij een eenzijdig ongeval op de N290 bij Vogelwaarde. Het ongeval werd veroorzaakt door gladheid.


De hulpdiensten werden in de nacht van donderdag op vrijdag omstreeks 00.40 uur opgeroepen voor het ongeval op de Provincialeweg (N290) bij Vogelwaarde. Ter plaatse aangekomen, bleek dat een automobilist met zijn/haar auto, in een flauwe bocht, in een sloot was beland. Vermoedelijk heeft de gladheid hierbij een rol gespeeld.

De bestuurder raakte gewond bij het ongeval. Deze is onderzocht door het ambulancepersoneel en ter controle meegenomen naar het ziekenhuis. Volgens de politie ter plaatse is er sprake van één gewonde. De politie heeft de weg tijdens het afhandelen van het incident afgezet.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren