Weerbericht:
Zwaar bewolkt en meest droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Bestelbus tegen vangrail op A58 bij 's-Heer Arendskerke

Toegevoegd: 20-01-2023, 17.37 uur
Volgens de woordvoerder van de politie viel alles mee.
Volgens de woordvoerder van de politie viel alles mee.
© Foto: Eugène Harthoorn
Door: Eugène Harthoorn

's-HEER ARENDSKERKE – Een bestuurder van een bestelbus is vrijdagmiddag met de schrik vrijgekomen bij een eenzijdig ongeval op de A58 bij 's-Heer Arendskerke. Hij kwam tot stilstand tegen de vangrail.


Het ongeval gebeurde omstreeks 17.00 uur. Door nog onbekende oorzaak raakte de bestuurder met zijn witte bestelbus in de middenberm en kwam na ongeveer 50 meter tot stilstand. De politie werd met spoed opgeroepen.

Toen de agenten ter plaatse kwamen, bleek de bestuurder niet gewond te zijn geraakt. De linkerrijstrook is afgesloten door Rijkswaterstaat. Bergingsbedrijf De Moor heeft de bus geborgen. Het ongeval zorgde voor een fikse vertraging.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ria (21-1-2023 om 07:34)
Er is maar 1 oplossing als het over mobieltjes gaat: helemaal uitzetten ! Zal wel wat jaren duren maar vroeger kon het ook zonder Ga je maar even op een parkeerplaats om te checken zodat niemand gevaar loopt Overigens is het niet gezegd dat deze bestuurder zich daaraan schuldig maakte
Maarten (21-1-2023 om 02:24)
Onbekende oorzaak... Bijna alles en iedereen zit op zijn telefoon te kijken. Is het niet de bestuurder dan is het wel de passagier. En dan laten ze vaak nog de bestuurder berichten, foto's en filmpjes zien. Waarom? Omdat ze verslaafd zijn! Bij een allrisk-verzekering krijgt men toch alles vergoed, de rest betaald wel met z'n allen. Laat die telefoons automatich uitgaan bij verplaatsingen. Vroeger hadden we die toch ook niet. Nu miljarden aan abonnementen en schade
Automobilist (20-1-2023 om 23:06)
Precies mijn gedachte P. Zo te lezen geen onwelwording. Is te hopen dat de chauffeur voor de kosten opdraait, maar vrees dat de 'burger' dit op moeten hoesten... Kom er dagelijks tegen op de weg tussen tunnel en Middelburg. Daar zie ik nooit politie of touringcar om die lui te pakken. Vooral op de terugweg is het erg. Wat is er zo belangrijk dat je moet appen in de auto ? "Schat, ben bijna thuis, zet de aardappels maar vast op het vuur"? GRRRR...
Bertus (20-1-2023 om 20:48)
Stak een muis over. Waarom de weg afsluiten? Deze was dus niet afgesloten. Ik las dat er 1 rijstrook is afgesloten dit zeer waarschijnlijk voor de veiligheid van de hulpverleners.
Goesenaar (20-1-2023 om 20:22)
P dat zal idd zijn mobiel. Meesten ongeluk gebeurd met kut telefoons achter stuur.
Autorijden (20-1-2023 om 20:06)
Waarom weg afsluiten en file veroorzaken, terwijl de auto helemaal in het graag staat?
Cookie-instellingen beheren