Weerbericht:
Zwaar bewolkt en meest droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Automobilist rijdt lantaarnpaal en tuinhekjes uit de grond in Terneuzen

Toegevoegd: 21-01-2023, 08.23 uur
De 20-jarige bestuurder uit Axel bleek gedronken te hebben.
De 20-jarige bestuurder uit Axel bleek gedronken te hebben.
© Foto: Politie Zeeuws-Vlaanderen
Door: Eugène Harthoorn

TERNEUZEN – Een 20-jarige man uit Axel heeft zaterdagnacht voor flinke schade gezorgd op de Sloelaan in Terneuzen. Zijn rijbewijs is ingevorderd.


Omstreeks 04:20 uur kreeg de politie de melding dat er op de Sloelaan in Terneuzen een ongeval was gebeurd. De bestuurder van een personenauto had een lantaarnpaal omvergereden en ook de hekjes van twee voortuinen kapot gereden.

Toen de agenten ter plaatse kwamen, bleek dat de bestuurder van het ongeval net met zijn zwaar beschadigde voertuig was weggereden. Alerte getuigen hadden het kenteken van het betrokken voertuig genoteerd. Hierdoor konden andere agenten van het korps kort na het incident de bestuurder in zijn eigen woonplaats aanhouden.

De bestuurder, een 20-jarige inwoner uit Axel, bleek te veel alcohol te hebben gedronken. Hem wordt onder andere het rijden onder invloed van alcohol en het verlaten van de plaats van het ongeval ten laste gelegd. Het rijbewijs van de bestuurder is ingevorderd. Daarnaast lag er ook softdrugs in de auto. Deze is door de politie in beslag genomen. De man is door de politie meegenomen naar het politiecellencomplex.

 


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
bram goeree (21-1-2023 om 18:56)
nog een geluk dat het enkel materiele schade is en geen persoonlijk letsel .laat hem maar een hele poos fietsen of lopen .zo iemand is niet geschikt om zich met iets anders op de weg te begeven
Michel (21-1-2023 om 15:39)
@mar, helemaal eens met je reactie, maar een aanvulling van mij, ik zie hem graag een paar maanden de cel ingaan
mar (21-1-2023 om 10:45)
Goede start van het nieuwe jaar onder invloed, drugs in de auto en dan ook nog eens de boel kapot rijden. Voortaan maar lopen of fietsen.
Cookie-instellingen beheren