Weerbericht:
Zonnig, in het zuidoosten meer bewolking en kleine kans op een (onweers)bui
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 5 km

Meerdere gewonden bij ernstig bedrijfsongeval Nieuwdorp

Toegevoegd: 03-02-2023, 13.13 uur - Update: 03-02-2023, 14.36 uur
Door: Eugène Harthoorn

NIEUWDORP - Bij een ernstig bedrijfsongeval aan de IJslandweg in Nieuwdorp zijn meerdere personen vrijdagmiddag gewond geraakt. Er werd onder andere een traumahelikopter ingezet.


Het bedrijfsongeval gebeurde omstreeks 11.55 uur. Door nog onbekende oorzaak raakten vier medewerkers van het bedrijf gewond.  Vier ambulances een tankautospuit en een ladderwagen van de brandweer werden ter plaatse gestuurd. Ter assistentie is ook een gespecialiseerd red-team gekomen.

Omdat er meer medische zorg nodig was, is ook de Lifeliner vanuit Rotterdam ter plaatse gekomen. Meerdere slachtoffers zijn naar het ziekenhuis gebracht. De Arbeidsinspectie komt ter plaatse om het ongeval te onderzoeken.

Zie ook:

Foto's
Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren