Weerbericht:
Wolkenvelden en droog, morgen zonnig
Verkeersinformatie:
Geen files

Waarschuwingsschoten gelost bij arrestaties op haventerrein

Toegevoegd: 25-02-2023, 13.27 uur
Waarschuwingsschoten gelost bij arrestaties op haventerrein
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

NIEUWDORP - De politie heeft vannacht in Nieuwdorp waarschuwingsschoten gelost bij de aanhouding van in totaal zes personen. Dat gebeurde op een haventerrein aan de Finlandweg.


Rond 03.20 uur kreeg de politie een melding dat er personen over een hek klommen bij een overslagbedrijf. Meerdere politie-en douane-eenheden gingen hierop direct ter plaatse. De agenten en douaniers startten direct een zoektocht. Hierbij werden zes verdachten aangetroffen. Om hen te kunnen aanhouden, zijn meerdere waarschuwingsschoten gelost.

De zes personen konden allemaal worden ingerekend. Het gaat om (jonge)mannen in de leeftijd van 15 jaar tot en met 32 jaar, afkomstig uit de omgeving van Rotterdam. De politie en douane doen samen verder onderzoek. De zes zitten nog vast.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
bram goeree (25-2-2023 om 23:01)
sluit ze maar lekker lang op .misschien schrikt dat wat af
??? (25-2-2023 om 21:13)
We kunnen kilometers zonnepanelen afschermen, maar het havengebied is te groot om te controleren. Scherm heel het havengebied af met een paar toegangspoorten en een serieus hekwerk. Op een fabrieks terein van kilometers lang, doen we dit toch ook.
??? (25-2-2023 om 20:19)
Ze waren misschien wel benieuwd, hoe t is om in de haven te werken :-) Één en één is twee
Jumbo (25-2-2023 om 18:09)
Prima werk
Michel (25-2-2023 om 17:38)
Gewoon tot het eind van het jaar vast laten zitten, zijn we een tijdje van deze aso´s af
Mijn mening (25-2-2023 om 15:04)
Gelijk gericht schieten is het beste. Je geeft dan gelijk een signaal af dat er dingen niet getolereerd worden. Het zal vast met drugs te maken hebben.
Cookie-instellingen beheren