Weerbericht:
Zonnige perioden, in het zuidoosten meer bewolking en kans op lichte regen
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 12 km

Traumahelikopter ingezet bij incident Rilland

Toegevoegd: 12-03-2023, 16.43 uur
Door: Roland de Jong

RILLAND - Het team van de traumahelikopter uit Nijmegen is zondagmiddag ingezet bij een incident bij het 4x4-terrein aan de Bathseweg in Rilland.


Het incident werd rond 14.40 uur gemeld. Na de melding werden vier politiewagens, twee ambulanceteams en de traumahelikopter opgeroepen. Vanuit Bergen op Zoom werd een terreinvoertuig van de brandweer ter plekke gestuurd. De traumahelikopter landde rond 15.20 uur bij het crossterrein. Uiteindelijk werd de patiënt omstreeks 16.00 uur per helikopter overgebracht naar het Erasmusziekenhuis in Rotterdam.

Wat er precies aan de hand was, is niet bekend. Een politiewoordvoerster kon alleen aangeven dat de politie ter assistentie was gevraagd bij een “medisch incident”.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marijke (15-3-2023 om 07:13)
@Goesenaar Klopt helenaal dat de traumahelikopter meerdere keren in Rilland is opgeroepen. Maar niet alleen in Rilland. De trauma komt net een dienstdoende arts omdat ambulancepersoneel niet alle kennis bezitten. Ook medisch apparatuur is aan boord (o.a. echo) Het is fijn dat dat kan bij ongevallen én medische incidenten. En ik kan gelukkig goed lezen:-) En ik baseer tekst nooit alleen op de kop van een artikel.
Goesenaar (14-3-2023 om 19:25)
@Marijke Een goede lezer leest: Het is niet de eerste keer dit jaar dat de traumahelicopter in Rilland in actie moet komen. Lees eerst even de kop van het artikel goed. Er wordt niets geinsinueerd. Dat maak jij er maar van ajs je je gedachten de vrije loop laat en niet goed leest. Lees dus eerst beter voordat je invulling geef op een reactie.
Cees (13-3-2023 om 12:29)
Het word tijd om de medische kosten op deze amateurs te verhalen. Iedereen betaalt nu mee.
Gebruiker (13-3-2023 om 09:38)
Goesenaar, Ik kan het verkeerd hebben maar het gaat hier volgens mij om het 5x5 terrein en niet de motorcrosbaan. 4x4 rijden heb ik nog nooit in het nieuws voorbij zien komen met ongelukken.
Marijke (13-3-2023 om 07:53)
@Goesenaar Betreft een medisch incident op het 4x4 terrein. Crossbaan zelf was gesloten. Maar goed, via een toetsenbord is iets altijd makkelijk te beoordelen. Nog beter dan dat je van de feiten op de hoogte ben. Wie heeft die ook nodig hè?
Goesenaar (12-3-2023 om 17:55)
Jammer, is volgens mij niet de eerste keer dit jaar.
Cookie-instellingen beheren