Weerbericht:
Wisselvallig
Verkeersinformatie:
Geen files

Mogelijk alcohol in spel bij valpartij scooterrijder

Toegevoegd: 19-03-2023, 14.02 uur
Mogelijk alcohol in spel bij valpartij scooterrijder
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

DREISCHOR - De politie onderzoekt of een man die vanmiddag in Dreischor met zijn scooter ten val kwam wellicht onder invloed van alcohol reed. Bij de valpartij raakte de man gewond.


De scooterrijder reed over de Zuid Langeweg toen het rond 12.15 uur misging. Door onbekende oorzaak kwam de persoon met zijn scooter eenzijdig ten val. De ambulancedienst werd gewaarschuwd en die besloot de man voor controle mee te nemen naar het ziekenhuis.

De eveneens opgeroepen politie nam bij de scooterrijder een blaastest af. Deze gaf volgens een politiewoordvoerster een indicatie voor alcoholgebruik, maar er is een bloedafname aangevraagd om duidelijk te krijgen of er inderdaad echt sprake was van alcoholgebruik.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren