Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 19 km

Hulpdiensten halen persoon van dak zwembad Hulst

Toegevoegd: 23-03-2023, 14.51 uur
Door: Eugène Harthoorn

HULST - Hulpverleners hebben vanmiddag in Hulst een persoon met verward gedrag van het dak van zwembad Reynaertland gehaald. De situatie is inmiddels onder controle.


Verschillende hulpdiensten werden rond 13.00 uur naar het sportcomplex aan de Kreekzoom gestuurd. Het ging onder meer om een hoogwerker van de brandweer Hulst, een ambulanceteam en verschillende eenheden van de politie. Vanuit Middelburg werd een reddingskussen ter plekke gebracht.

Rond 14.35 uur kon de man met behulp van de hoogwerker naar beneden worden gehaald. Daarmee kwam een einde aan de inzet van de hulpdiensten. Voor de man wordt passende zorg geregeld. Vanwege het incident was de omgeving van het zwembad enige tijd afgezet met linten.


 

Vragen over zelfdoding? Bel 0900-0113 of kijk voor informatie en een live chatmogelijkheid op de website van 113 Zelfmoordpreventie: www.113.nl.

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
grensarbeider (23-3-2023 om 19:08)
Triest voor de betrokken persoon, maar er werd vanuit Middelburg een reddingskussen gebracht?!?
Lies (23-3-2023 om 15:36)
Kost de maatschappij alles......
Cookie-instellingen beheren